Verzenden en retourneren

Verzenden & retouren
Waar leveren jullie?
Wij verzenden overal in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en in alle landen binnen de Europese Unie. We hebben meer dan 50 landen wereldwijd EMS Express.
Hoeveel rekent u voor de scheepvaart?
10-15EUR
Moet ik belasting betalen en douanerechten?
NewStyles betaalt u bij voorbaat vrijwel alle tarieven in alle belangrijke bestemmingen in de wereld. (Bijvoorbeeld VS, VS, het VK en Duitsland) In sommige gevallen, afhankelijk van de bestemming en op items gekocht, kunnen belastingen en kosten ten laste van de ontvanger. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice.
LEVERING
Hoe lang duurt het voor de levering?
Zoals gebruikelijk zal het 10-15 werkdagen te komen aan je deur.
Wat gebeurt er als ik niet mijn bestelling ontvangen in meer dan 10 dagen?
Daarna kan het betekenen dat er een vertraging van uw bestelling zal zijn. Of we niet over uw product op voorraad is, of dat er een probleem is met de door u verstrekte informatie. In dat geval kunt u contact opnemen met onze klantenservice en controleer uw bestelling met een van onze vertegenwoordigers.

Handling en monitoring
Hoe kan ik mijn bestelling controleren?
We zullen de tracking-nummer bij te werken wanneer de pakketten worden verscheept.

Ik heb mijn tracking-nummer, Waar kan ik mijn bestelling volgen? Je kunt hem volgen op http://www.ems.com.cn/english.html
Waarom niet mijn tracking-nummer te werken?

Alle tracking-nummers worden geactiveerd binnen 24 uur in de database van de rederijen. Als u niet in staat om uw bestelling te volgen wanneer u uw tracking nummer, kan het zijn dat de levering bedrijf momenteel niet in hun database systeem heeft aangepakt.

GARANTIE
Deze producten zijn authentiek?
Al onze producten zijn direct van onze site, authentieke kwaliteit en originele verpakking. Onze producten worden zeer gewaardeerd door onze klanten over de hele wereld en in het bijzonder tot de markt van Europa en Amerika, zoals het Verenigd Koninkrijk, de VS vast te leggen. Etc. Dus u bent van harte welkom op onze website en neem uw favorieten, geniet van uw winkelen gemakkelijk en onderhandelen hier.